Kanta-Hämeen Näkövammaiset ry


Ajankohtaista

Etusivu
Tiedotteet
Hallitus
Jäsenedut
Kotiavustajat
Yhteystiedot
Galleria
Vanhatkuvat
Vuokraamme
Linkit

kavijalaskuri

Päivitys 21.10.2021

© Kanta-Hämeen Näkövammaiset 2009 - 2021

Ajankohtaista

– Kuukausikerho on
kuukauden ensimmäinen torstai klo 17:00
– Päiväkerho on
kuukauden toinen, kolmas ja neljäs torstai klo 12:00 – 14:00

( Näistä tulee omat lisätiedot myöhemmin )


Päiväkerho

28.10.2021 torstai klo 12:00

Jumppa

Tervetuloa !


Elokuviin Tampereelle

9.11.2021 tiistaina
Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia

Ilmainen yhteiskuljetus on järjestetty elokuvanäytökseen.
Ilmoittautumiset toimintakeskukseen Pirjolle 26.10. mennessä
p.0505 166 151

Nyt joukolla elokuviin... LUE LISÄÄ ..  
Kari


Syyskokous

25.11.2021 torstai klo 17:30
Kanta-Hämeen Näkövammaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous Näkövammaisten toimintakeskuksessa
Brahenkatu 27
13130 HÄMEENLINNA
Kokouksessa käsitellään sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat.
Kahvitarjoilu klo 17:00
Hallitus

Tervetuloa ! Sivun alkuun 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Tervetuloa elokuvan kutsuvierasnäytökseen!
Näkövammaisten liitto ja Specsavers järjestävät Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia -elokuvan kutsuvierasnäytöksen Sokeiden viikolla maanantaina 8.11. ja tiistaina 9.11.2021 klo 18 Tampereella, Finnkino Plevna -teatterissa sali 3, osoite Finlaysonin tehdasalue, Itäinenkatu 4, 33210 Tampere. Molempiin näytöksiin on 63 lippua.
Tampereen seudun Näkövammaiset kutsuu mukaan alueen näkövammaisia ihmisiä ja heidän läheisiään. Näkövammaisille ihmisille jaetaan kaksi lippua, joista toisen voi antaa perheenjäsenelle, ystävälle tai avustajalle. Näkeville ihmisille jaetaan yksi lippu. Liput ovat kaikille maksuttomia.
Sitovat ilmoittautumiset elokuvanäytöksiin viimeistään 27.10. Soile Harjulle p. 050 520 5075 tai toimisto@tsnv.fi. Kerro ilmoittautuessasi, tuletko maanantain vai tiistain näytökseen.
Lippuja jakaa elokuvateatterin aulassa yhdistyksemme työntekijä. Hän saa lunastettua liput elokuvateatterista aikaisintaan tuntia ennen näytöstä.
Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia
Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia -elokuva on rakkaustarina ja jännityskertomus, jonka inhimillisenä ja huumorintajuisena sankarina nähdään sokea, pyörätuolissa istuva mies.
Pääosan esittäjä Petri Poikolainen on oikeassa elämässäänkin sokea pyörätuolinkäyttäjä. Näkönsä, liikuntakykynsä ja työnsä näyttelijänä hän on menettänyt aggressiivisen MS-taudin seurauksena.
Leffassa sukelletaan sokean miehen tapaan hahmottaa maailmaa, mikä tekee katsojan kokemuksesta poikkeuksellisen ja mielenkiintoisen. Luvassa on tiukkaa lähikuvaa ja sumeaa tilaa. Nyt ollaan ihan iholla. Tärkeässä osassa on myös äänimaailma: erilaiset efektit, puhe ja musiikki.
Elokuva on vammaisen miehen roadtrip, mutta kysymyksessä ei ole vammaiselokuva. Sokea mies on itsenäinen ja toimiva ihminen, jolla on palava halu elää omannäköistään elämää, ja sen hän myös tekee!
Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Jussi-palkittu Teemu Nikki ja tuottanut It’s Alive Filmsille Jani Pösö. Elokuva voitti syyskuussa Venetsian elokuvajuhlien yleisöpalkinnon Orizzonti Extra -nimisessä sarjassa.
Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia -elokuvaan on tehty kuvailutulkkaus MovieReading-sovellukselle. Sovellus on maksuton, ja sen voi ladata Android- ja iOS-älypuhelimiin.
 Takaisin   


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Kanta-Hämeen Näkövammaiset 2009 - 2021